Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ALENNUKSET JA TODISTUKSET

 

* AKTIIVIPASSI 


999901 Aktiivipassi lukuvuodelle 2017-2018 (maks. 4 kurssia) Kurssimaksu 160,00 € . Mikäli ilmoittaudut useille kursseille voit valita kurssien lisäksi Aktiivipassin (maks 4 kurssia). Ilmoittautuminen tulee tehdä 24.9. mennessä, myöhemmin lukuvuoden aikana Aktiivipassia ei voi enää valita. Aktiivipassiin sisältyvistä kursseista ei tule erillistä maksua. Tähdillä merkityt sekä lasten ja nuorten taiteen perusopetuksen kurssit eivät kuulu aktiivipassiin. Aktiivipassista ei suoriteta palautusmaksuja, vaikka et hyödyntäisikään sitä täysimääräisesti.

 

* Kelan peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea saavat työttömät voivat hakea 50% alennusta kurssimaksusta (Aktiivipassista 25%) esittämällä todistuksen avustusoikeudesta syyskuussa alkavien kurssien osalta viimeistään 21.9. mennessä. Kesken lukuvuotta alkavien kurssien osalta viikkoa ennen kurssin alkua tai viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä opiston toimistoon. Myöhemmin esitettyjä todistuksia ei huomioida ja kurssimaksu laskutetaan kokonaan.

 

* OPINTOSETELIAVUSTUS

Opisto on saanut Opetushallitukselta opintosetelityyppistä avustusta lukuvuodelle 2017-2018.  Avustukseen oikeutettuja ovat seuraavat kohderyhmät: maahanmuuttajat, työttömät, senioriväestö, eläkeläiset. Avustuksen saaneiden työttömien ja alle 63-vuotiaiden eläkeläisten tulee toimittaa todistus avustusoikeudestaan toimistoon. 
Avustus on 15 € / hakija.

Hakeminen:
Avustusta voi hakea kurssinumerolla 000001 tai vapaamuotoisella hakemuksella, jossa tulee olla hakijan nimi, osoite ja puhelinnumero. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse (tyovaenopisto@imatra.fi) tai postitse os. Virastokatu 1, 55100 Imatra. 

Hakuaika 10.8.-24.9.2017, myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida. Opintosetelien saajat arvotaan hallinto-ohjelmalla. Aktiivipassista ei voi saada opintoseteliavustusta.

  

TODISTUKSET
Todituksen saa pyynnöstä, mikäli on osallistunut vähintään 75 % oppitunneista. Todistus maksaa 8 €, merkintä edellisistä vuosista 2 € vuosi. Kymmenen vuotta vanhempia todistuksia ei anneta.