Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Huoltajille huomioitavaa

 

Työpajavaatetus

Käsityökoulussa käsitellään materiaaleja ja värejä, jotka saattavat jättää vaatteisiin tahroja. Koulu ei vastaa oppilaiden vaatteille sattuneista vahingoista.

Varaathan työskentelyyn sopivat mukavat vaatteet ja sisäkengät. Käsityökoulussa on suojavaatteiksi essuja. Oppilas voi tuoda myös oman työessun tai – paidan.

 

Oppilastyöt

Lukuvuoden aikana valmistuvat oppilastyöt ovat koulun käytettävissä taltiointia varten ennen kuin ne luovutetaan oppilaalle. 

 

Oppilastöiden näyttelyt

Näyttelyiden rakentaminen on osa Käsityökoulun toimintaa. Oppilastöiden  näyttely voi olla iso lukuvuosinäyttely, pieni teemanäyttely tai muun taiteenalan kanssa yhdessä toteutetun taideprojektin esittely. Näyttelyyn valitaan töitä kaikilta oppilailta.  

 

 

Luvat ja tiedotteet

Oppilastöistä, näyttelyistä, tapahtumista  ja opetustilanteista otettuja valokuvia tms. taltiointeja käytetään huoltajan suostumuksella koulun julkaisuissa, tiedotteissa, Internet-sivuilla ja esitteissä. Kirjallinen suostumus kysytään huoltajilta ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Tiedottaminen

Kaikkia käsityökoulun oppilaita koskevista ajankohtaisista asioista tiedotetaan käsityökoulun kotisivuilla tai ryhmäkohtaisesti  tarpeen mukaan sähköpostilla tai oppilaan mukana kotiin jaettavalla tiedotteella.

 

 

 

Oppilastietoja koskevat muutokset

Opintoihin ilmoittautuessa yhteystietoihin merkitään huoltajien yhteystiedot.

Huoltajien tulee ilmoittaa työväenopiston toimistoon kaikkia yhteystietoja (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) koskevat muutokset viipymättä.

Sähköpostiosoite on tärkeä tiedonkulun kannalta. Hätätapausten varalta tarvitsemme tiedon myös ajan tasalla olevasta työnumerosta ja mahdollisesta salaisesta puhelinnumerosta. Tiedot liitetään oppilasrekisteriin ja ne ovat luottamuksellisia.

 

Vakuutukset

Imatran kaupunki on vakuuttanut oppilaat tapaturmien varalta. Vakuutus on voimassa opetusaikana ja edestakaisilla kotimatkoilla. Tapaturman sattuessa ota yhteys heti työväenopiston toimistoon.