Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kädentaidot

 

Innostu kädentaidoista ja tule mukaan oppimaan uutta - aloita uusi harrastus tai syvennä aiemmin oppimiasi taitoja opintoryhmissä samanhenkisten kurssilaisten kanssa.

Kädentaitokurssit sisältävät monipuolisesti tekniikoita, tietoa ja taitoa; kurssitarjonnassamme on uutuuskursseja ja kestosuosikkeja useista kädentaitotekniikoista. Tarjoamme lukukauden tai -vuoden mittaisia päivä- ja iltakursseja sekä viikonloppuihin sijoittuvia lyhytkursseja käsityön ja muotoilun eri alueilta. Useimmat kurssit eivät vaadi aiempaa osaamista ja soveltuvat siten hyvin vasta-alkajille.

Lyhytkursseilla sinulla on mahdollisuus kokeilla uusia tekniikoita ja tutustua aiheeseen. Koko lukuvuoden mittaisilla kursseilla syvennyt työskentelyyn perusteista alkaen. Jatkokursseilla osaat jo tekniikan perusteet, sovellat aiemmin oppimaasi ja etenet taidoissasi pidemmälle.

Kursseillamme voit valmistaa tuotteita tai teoksia mm. kotiin, kodin sisustukseen ja vaatetukseen eri tekniikoilla ja niitä yhdistäen joko uusista tai kierrätysmateriaaleista. 

Kurssisisällöt ja työskentely kursseilla pohjautuu joko käsityöperinteeseen tai uutta luovaan, kokeilevampaan omaan ilmaisuun.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekstiili-ilmaisua ja käsityöperinnettä

Kursseillamme voit huovuttaa villatuotteita, kuvioida kankaita kankaanpainanta-tekniikoilla, vanuttaa, värjätä, tuftata ja punoa tuotteita kierrätysmateriaaleista, kutoa kangaspuilla käyttö- ja koristetekstiilejä, kehrätä lankaa, neuloa villasukkia ja nyplätä pitsejä, valmistaa jouluisia koristeita, ommella vaatteita ja tehdä tilkkutöitä sekä valmistaa kansallispukuja.

 

Muotoilua ja muita kädentaitoja

Kursseillamme voit tehdä myös mm. puutöitä, tiffany- ja lyijylasitöitä, betonivalu- ja mosaiikkitöitä sekä entisöidä ja verhoilla huonekaluja, sulattaa lasia ja valmistaa koruja eri materiaaleista.

 

Lisätietoja kädentaitojen kursseista?

Jos sinulla on kysyttävää kursseista, haluat antaa palautetta tai ehdottaa uusia kursseja opinto-ohjelmaan, otathan rohkeasti yhteyttä vastuuopettajaan. Myös palautteesi opiskelusta on meille tärkeää.

Taija Kananen
kädentaitojen suunnittelijaopettaja

taija.kananen(at)eduvuoksi.fi
p. 020- 6175405 ma klo 14.30 – 15.30

(at) = @